ALLE KAARTEN VOOR HET BACK TO 80/90 FEEST ZIJN UITVERKOCHT

Wonderful Days met Tafelronde 122 Flevoland!


De jaren tachtig en negentig, een feest van herkenning. We waren tiener, puber en student en de wereld lag aan onze voeten! De 80’s herinneren ons aan muziekzender MTV, Michael Jackson en Madonna. In de 90’s maakten we kennis met de dancemuziek en stonden we te gabberen op de dansvloer!

Op zaterdag 10 november 2018 gaan we terug naar deze fantastische tijd. Tafelronde 122 Flevoland organiseert dan een groot 80’s en 90’s feest in deCultus Inn!

Aanwezig: DJ Mental Theo  
Aanwezig: DJ Jeroen Post (TMF) 

Dit beloofd dus weer een fantastisch themafeest te gaan worden waarbij we weer geld gaan inzamelen voor lokale goede doelen!


Come show us your Hardcore Feelings!!!!!!

Datum: zaterdag 10 november 2018
Aanvang: 20.30
Locatie: Cultus Inn DrontenGOEDE DOELEN

Tarpania’s Hoeve in Swifterbant.

Tarpania’s Hoeve is speciaal gebouwd voor jonge mensen die ernstig en langdurig ziek zijn door kanker. In de Flevolandse buitenlucht kunnen zieke kinderen met hun ouders en broertjes/zusjes even op adem komen na of tijdens een behandeling.
http://www.tarpania.nl/tarpanias-hoeve/

Kinderboerderij de Bambihof

Daarnaast zullen we Kinderboerderij Bambihof ondersteunen met een donatie.

De Bambihof is een stichting die voortgekomen is uit Dorpsbelangen Swifterbant en is een wezenlijk onderdeel van het dorp. De stichting is opgericht om de kinderen in contact te laten zijn met dieren, wat kan op dagelijkse basis. De Bambihof wordt volledig door vrijwilligers met kennis van zaken gerund. Zij zijn goed voor de dieren en leren de kinderen wat wel en niet kan met dieren
http://www.dorpsbelangenswifterbant.nl/kinderboerderij-de-bambihof/