Koop champagne en steun de goede doelen!

Tafelronde 122 helpt u dit jaar aan een uitstekende champagne om de jaarwisseling te vieren en relaties en goede vrienden te trakteren. Wij kopen deze maand de Champagne Brut Grande Réserve in bij het befaamde champagnehuis G. Gruet et Fils. Met een goede inkoopkorting en eigen transport kunnen wij deze fles voor een zeer scherpe prijs inclusief cadeauverpakking aanbieden en ook nog eens geld overhouden voor het goede doel. Dit keer steunen wij Hospice Dronten en het G-voetbal.

De goede doelen

De volledige opbrengst van de champagne verkopen gaat naar de volgende goede doelen:

Stichting Hospice en Vrijwillig Terminale Zorg Thuis in Dronten ondersteunt mensen in hun laatste levensfase. Dat kan thuis of, als dat niet goed meer mogelijk is, in het hospice. Stichting Hospice Dronten is aangesloten bij de landelijke koepel VPTZ (Vrijwillige Palliatieve en Terminale Zorg) Nederland en bij het Palliatief Netwerk in Oost-Flevoland.


Als één team staan wij achter de sporters met een handicap omdat niemand buitenspel mag staan. Wij zetten ons er voor in om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken, pas als iedereen kan sporten is de wedstrijd voor ons gewonnen.