Fotohokje bezocht? Klik snel hier

Fotograaf Wilco tegen gekomen? Klik snel hier

NOVEMBERFEST


Zijn jullie er allemaal bij zaterdag de 18e November?
Op deze dag organiseert Tafelronde Flevoland opnieuw het jaarlijkse goede doelenfeest.
Ook dit jaar zijn jullie weer welkom bij Cultuss Inn te Dronten.

We grijpen terug op een paar klassieke feesten.
Hiermee verwachten we vele feestgangers te vermaken en daardoor weer mooie bijdragen te doen aan diverse goede doelen.

We zijn zeer benieuwd in welke outfits we jullie deze keer mogen verwelkomen.
De bezoeker die het meest ludiek gekleed gaat krijgt zoals gebruikelijk een smakelijk aandenken!

We trappen af om 20:30. Tot de 18e!

de gekozen goede doelen

Stichting activiteiten deruimte

De stichting heeft ten doel het bevorderen van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van mensen met een handicap en het bevorderen van de integratie, en al hetgeen met het vorenstaande in de meest ruime zin genomen verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn. De Stichting tracht dit doel te bereiken door het (doen) organiseren van activiteiten, het ter beschikking stellen van aangepast (spel) materiaal en hulpmiddelen en al het overige dat het doel bevordert.

https://stichtingactiviteitenderuimte.nl/

Stichting Steun Susan

Stap binnen in de wereld van Susan, waar positiviteit, creativiteit en doorzettingsvermogen centraal staan. Maar ook waar de uitdagingen van de ziekten ME en POTS een belangrijke rol spelen in haar leven.

Wat ooit in 2019 begon met griep-achtige verschijnselen zorgt er nu voor dat haar leven zich grotendeels beperkt tot haar huis. Maar laat je niet misleiden, dit weerhoudt haar er niet van om op haar manier van haar leven te genieten! Terwijl anderen misschien de moed zouden verliezen, vult Susan haar leven op een fantastische manier binnen haar eigen mogelijkheden.

Hoe doet ze dat, vraag je je af? Nou, ze heeft haar lieve hond Otis die haar gezelschap houdt. Daarnaast haalt ze veel voldoening uit haar creatieve bezigheden! Ze creëert prachtige haakprojecten, heeft afgelopen jaar zelfs zilversmeden opgepakt en leert zichzelf via tutorials schilderen. Activiteiten die zij op kan pakken in de uurtjes dat zij zich goed voelt. En neer kan leggen op de momenten dat het minder gaat. https://www.steunsusan.nl/


Alzheimer Cafe Dronten

Dementie is een ingrijpend ziektebeeld dat veel vragen oproept bij iedereen die er mee te maken krijgt. Daarom is het belangrijk dat er een plek is waar iemand met die vragen naar toe kan. Het Alzheimer Café in Dronten is zo'n plek, het is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en belangstellenden.

https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/flevoland/alzheimer-cafe-dronten

De Herberg in Dronten

In Inloophuis "de Herberg" in Dronten kun je zomaar binnenwandelen. Je wordt welkom geheten en krijgt een kopje koffie of thee aangeboden. Je kunt er een kaartje leggen of een spelletje spelen. Het is er warm en droog en het is er gezellig. Er is altijd wel iemand die zegt "goed dat je er bent".

De Herberg is er voor mensen die graag andere mensen willen ontmoeten.

De Herberg organiseert in Dronten drie keer per week een open inloopochtend of -middag. Daar kun je elkaar ontmoeten in een huiselijke sfeer.
https://herbergdronten.nl/


Stichting vrienden van de regenboog

Sinds 1988 staat Stichting Vrienden van De Regenboog voor het veraangenamen van het verblijf in Coloriet de Regenboog voor alle bewoners en cliënten die zorg ontvangen in of vanuit woonzorgcentrum Coloriet de Regenboog. Dankzij vrienden en donateurs heeft de stichting al veel moois mogen doen, zoals de aanschaf van een piano in de gezamenlijke ruimte, de jaarlijkse kerstboom in de hal, het Sinterklaascadeautje, de aankleding van de zithoek op het wijkplein en de aanschaf van de duofiets.
https://www.coloriet.nl/informatie/stichting-vrienden-van-de-regenboog/Stichting Participatie Wisentbos

Dronten is een groot dorp dat zich de komende jaren kwantitatief en kwalitatief sterk zal ontwikkelen. De samenvoeging van het Wisentbos en het Lage Vaart bos leidt tot een bij de schaal van de groeiende gemeente passende groene voorziening die de aantrekkelijkheid van de gemeente voor wonen, recreëren, sporten, beleven en leren versterkt.

Het is onze ambitie om door het verder ontwikkelen en realiseren van voorzieningen, het stimuleren van biodiversiteit, het uitdragen van de waarden en mogelijkheden van het bos en het daarbij betrekken van bewoners, bij te dragen aan verhoging van de kwaliteit en aantrekkelijkheid van de woon- en leefomgeving van de gemeente Dronten.

https://www.hetwisentbos.nl/

Stichting Zingen met Zorg Flevoland

De Stichting “Zingen met Zorg Flevoland” is opgericht in oktober 2023.
Wij organiseren Zing-Cirkels, individuele Zangsessies en andere creatieve activiteiten voor mensen met Dementie, Parkinson en andere geheugenproblemen.
https://zingenmetzorgflevoland.nl/