DAS BIER UND RUDI FEST

11 november 2017
Cultus Inn Dronten
Aanvang: 21.00 uur

Tafelronde 122 Flevoland organiseert op zaterdag 11 november 2017

Das Bier und Rudi Fest in de Cultus Inn te Dronten!

 

De Cultus Inn zal worden omgebouwd tot een grote Aprés Ski tent waar onder leiding van Der Rudi en DJ Alex aus Tirol de Oostenrijkse Gemütlichkeit naar Dronten zal worden gehaald! Der Rudi, bekend van de Heineken reclame, zal zijn drukke werkzaamheden in de koeienstal nabij het Oostenrijkse Sankt Anton am Arlberg tijdelijk neerleggen om als ‘Skilehrer’ de Apres Ski in goede banen te leiden en om “Party zu Machen”!


Soms heb je van die zangers op Oktoberfesten waarbij je aan het twijfelen raakt; is het de CD of zingt ie nou écht? Schlagerzanger Micki Düse is er zo eentje. Micki heeft niet alleen de gave om loep- en loepzuiver te zingen, maar daarnaast biedt zijn stem de variatie voor een complete range aan bekende schlagerhits. Het lijkt wel of hij alle Duitse muziekstromingen beheerst: Du van Peter Maffay pakt hij met gemak op, om vervolgens probleemloos Griechischer Wein in te zetten. Wat dacht u van nummers als Wahnsinn, Ich bau dir ein Schloss, Einen Stern, Rot sind die Rosen en vele andere Duitse superhits. Recentelijk was hij zelfs te gast bij het programma Wekker Wakker van Radio Omroep Max!


De opbrengsten van het feest zullen ten goede komen van Stichting de Herberg Dronten en Stichting Tess.

 

Toegangskaarten in de vorm van een skipas zijn via onze website te koop via bijgaande link of via één van de tafelaars van Tafelronde 122 Flevoland.

Daarnaast kunnen bedrijven en particulieren dit event sponsoren in de vorm van een Blauwe piste pakket (€ 100,-), Rode piste pakket (€ 250,-) en een Zwarte piste pakket (€ 500,-)

 


Goede Doelen Das Bier und Rudi Fest:

In Inloophuis "de Herberg" in Dronten kun je zomaar binnenwandelen. Je wordt welkom geheten en krijgt een kopje koffie of thee aangeboden. Je kunt er een kaartje leggen of een spelletje spelen. Het is er warm en droog en het is er gezellig. Er is altijd wel iemand die zegt "goed dat je er bent".
De Herberg is er voor mensen die graag andere mensen willen ontmoeten. Daarnaast biedt De Herberg elke eerste en derde zondag van de maand een gezamenlijke maaltijd aan. Omdat samen eten nu eenmaal gezelliger is.

Stichting Tess zamelt geld in om voor kinderen met een beperking van 4 tot en met 18 jaar dolfijnondersteunde therapie bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) mogelijk te maken. Deze dolfijnondersteunde therapie heeft bewezen een belangrijke aanvulling op de dagelijkse ontwikkeling van kinderen met beperkingen te zijn en voor een hogere kwaliteit van leven voor kind, ouders en hun omgeving te zorgen.